BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Sabiha Gökçen Anaokulu

HACIİLBEY MAH. MİTHATPAŞA SOK. NO5 ALTIEYLÜL
Değerlerimizle, Sevgiyle, Güvenle, Aydınlığa
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda 36-66 ay arası çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek, Çocukların beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, Çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, Çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Çocuklara; hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak, Çocukları ilkokula hazırlamaktır.
"Okulum Temiz"Belgesi Ulusal Kalite etiketi (etwining okulu)
08.00 - 13.00 13.00 - 18.00
OTOBÜS